ЗА НАЈУДОБНО И НАЈБЕЗБЕДНО
до Вашата дестинација – одберете наше возило

Можете да барате и по дел од назив. Пример:RAPID

ОДБЕРЕТЕ ЈА ПОСАКУВАНАТА КАТЕГОРИЈА

КАТЕГОРИИ НА ВОЗИЛА

Сите возила се одлично одржувани и нудат одличен квалитет.

Хеџбек (18)

Теренец - SUV (6)

Мали градски (2)

Лимузина (6)

Караван (3)

ВОЗИЛА

НАШИТЕ ВОЗИЛА

Со цел овозможување на врвна услуга, редовно го надополнуваме нашиот возен парк.
Затвори

Citroen C1

1.131 ден

Број на седишта: 4 Број на врати: 5 Менувач: Автоматски Гориво: Бензин Волумен на мотор: 998 cm Потрошувачка: 3,5/100 Багаж (мали куфери): 1 Багаж (големи куфери): 0 Клима

Затвори

Toyota Yaris

1.131 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1400 cm3 Потрошувачка: 3,5/100 Багаж

Затвори

Peugeot 207

1.131 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1600 cm3 Потрошувачка: 5/100 Багаж

Затвори

Seat Leon

1.131 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1900cm3 Потрошувачка: 4.5/100 Багаж (мали

Затвори

Seat Ibiza

1.131 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1400 cm3 Потрошувачка: 4/100 Багаж

Затвори

Toyota Corolla

1.292 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Автоматски Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1400 cm3 Потрошувачка: 4.5/100 Багаж (мали

Затвори

Suzuki SX4

1.292 ден

– број на седишта: 5 – број на врати: 5 – менувач: мануелен – гориво: дизел – волумент на мотор:

Затвори

Kia Ceed

1.292 ден

број на седишта: 5 број на врати: 5 менувач: рачен гориво: дизел волумен на мотор: 1600 cm3 потрошувачка: 4.0/100 багаж

Затвори

Seat Toledo

1.292 ден

број на седишта: 5 број на врати: 5 менувач: автоматски гориво: дизел волумен на мотор: 2000 m3 потрошувачка: 4.5/100 багаж

Затвори

Fiat Bravo

1.470 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1900cm3 Потрошувачка: 4/100 Багаж (мали

Затвори

Fiat Bravo

1.470 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1900 Потрошувачка: 4/100 Багаж (мали

Затвори

Fiat Doblo Cargo (multijet)

1.470 ден

број на седишта: 5 број на врати: 5 менувач: рачен гориво: дизел волумен на мотор: 1300 m3 потрошувачка: 5.0/100 багаж

Затвори

Hyundai i30

1.470 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Бензин Волумен на мотор: 1400 cm3 Потрошувачка: 5/100 Багаж

Затвори

Mercedes A200

1.470 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Автоматски Гориво: Дизел Волумен на мотор: 2000 cm3 Потрошувачка: 4/100 Багаж

Затвори

Seat Ibiza ST Caravan

1.470 ден

број на седишта: 5 број на врати: 5 менувач: мануелен гориво: дизел волумен на мотор: 1200 cm3 потрошувачка: 3.5/100 багаж

Затвори

Mercedes Benz B180 CDI

1.470 ден

– број на седишта: 5 – број на врати: 5 – менувач: мануелен – гориво: дизел – волумент на мотор:

Затвори

Seat Leon

1.470 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Бензин Волумен на мотор: 1400 cm3 Потрошувачка: 6,5 Багаж

Затвори

VW Golf Plus

1.470 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1900 cm3 Потрошувачка: 4.5/100 Багаж

Затвори

Volkswagen Golf

1.470 ден

број на седишта: 5 број на врати: 5 менувач: рачен гориво: дизел волумен на мотор: 1896 cm3 потрошувачка: 4.5/100 багаж

Затвори

Toyota RAV 4

1.470 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 2000cm3 Потрошувачка: 8/100 Багаж (мали

Затвори

Suzuki Grand Vitara

1.470 ден

број на седишта: 5 број на врати: 5 менувач: рачен гориво: дизел волумен на мотор: 1900 cm3 потрошувачка: 6.5/100 багаж

Затвори

Opel Astra

1.470 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1700 cm3 Потрошувачка: 4/100 Багаж

Затвори

Opel Astra H

1.923 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 2 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1900 cm3 Потрошувачка: 5/100 Багаж

Затвори

Skoda Octavia Combi

1.923 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Рачен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1,600 Потрошувачка: 4/100 Багаж (мали

Затвори

Skoda Rapid

1.923 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1600 cm3 Потрошувачка: 4,5/100 Багаж

Затвори

Skoda Rapid

1.923 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1600 Потрошувачка: 4,5/100 Багаж (мали

Затвори

Skoda Rapid

1.923 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1600 Потрошувачка: 4,5/100 Багаж (мали

Затвори

Skoda Rapid Spaceback

1.923 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1600 Потрошувачка: 4,5/100 Багаж (мали

Затвори

Skoda Rapid Spaceback

1.923 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1600 cm3 Потрошувачка: 4,5/100 Багаж

Затвори

Skoda Rapid Spaceback

1.923 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1600 Потрошувачка: 4,5/100 Багаж (мали

Затвори

Opel Zafira

2.036 ден

Број на седишта: 7 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1700 cm3 Потрошувачка: 6,5/100 Багаж

Затвори

Skoda Octavia

2.036 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1600 cm3 Потрошувачка: 4,5/100 Багаж

Затвори

Skoda Octavia

2.036 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1600 cm3 Потрошувачка: 4,5/100 Багаж

Затвори

Toyota RAV 4

2.036 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Рачен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 2200 Погон: 4х4 Потрошувачка: 7,5 /100 Багаж (мали куфери): 2 Багаж (големи

Затвори

Toyota RAV 4

2.036 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 2200 Погон: 4х4 Потрошувачка: 7,5

Затвори

Toyota RAV 4

2.036 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 2200 cm3 Потрошувачка: 7,5 /100

Затвори

Skoda Superb

4.047 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1600 Потрошувачка: 5/100 Багаж (мали

Затвори

Opel Astra H

344.400 ден

Број на седишта: 5 Број на врати: 2 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1900 cm3 Потрошувачка: 5/100 Багаж

КОНТАКТ

СЕКОГАШ ТАМУ КАДЕ СТЕ ВИЕ

Ви благодариме за Вашиот интерес за користење на нашите услуги. Овде може да ги искористите предностите на единствените понуди и услуги. Потребите на нашите клиенти ги одредуваат нашите услуги. Ние сме пријателски и активни слушатели и одговараме на специјалните желби на секој од нашите клиенти.

СТРУМИЦА

Адреса: ул.Братство Единство бр.1/1-1

Е-пошта: contact@rentacarskala.mk

+389(0)78/214-311

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – Петок: 08.00 – 17.00ч

Сабота: 09.00 – 14.00ч

+389(0)34/609-311

Потребно ви е осигурување? Контактирајте не 24/7

Сите видови на полиси за осигурување можете да ги најдете кај нас.