Една посебна наша услуга

Изнајмете возило со шофер

Патувањето понекогаш знае да биде напорно. Затоа, како додаток на сите услуги, ви овозможуваме дополнителни опции за изнајмување на возило со шофер.

Овој избор ќе овозможи поголема флексибилност во вашето патување. Без разлика дали патувате сами или со семејството/пријателите, со можноста да имате повеќе возачи, вашето патување ќе биде попријатно и посигурно.

Специјални цени со наш возач: Струмица – аеродром Скопје: 2.700 денари, Струмица – аеродром Солун: 2.800 денари, Струмица – аеродром Софија: 4.800 денари. Цената вклучува: гориво, такси, патарини, паркинг.