Showing all 2 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Skoda Octavia

2.036,00 ден
  • EUR: €33.15
  • CHF: CHF38.68
  • USD: $40.72
  • AUD: $52.94

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1600 cm3 Потрошувачка: 4,5/100 Багаж

Затвори

Skoda Octavia

2.036,00 ден
  • EUR: €33.15
  • CHF: CHF38.68
  • USD: $40.72
  • AUD: $52.94

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1600 cm3 Потрошувачка: 4,5/100 Багаж