Showing the single result

Прикажи 9 24 36

Citroen C1

од 1.131,00 ден
  • EUR: €18.41
  • CHF: CHF21.49
  • USD: $22.62
  • AUD: $29.41
Број на седишта: 4 Број на врати: 5 Менувач: Автоматски Гориво: Бензин Волумен на мотор: 998 cm Потрошувачка: 3,5/100 Багаж (мали куфери): 1 Багаж (големи куфери): 0 Клима