Ново
Затвори

Fiat Tipo MPI MT 6+1

1.470,00 ден
  • EUR: €23.93
  • CHF: CHF27.93
  • USD: $29.40
  • AUD: $38.22

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Бензин Волумен на мотор: 1368 cm3 Потрошувачка: 5.5/100 Багаж (мали куфери): 3 Багаж (големи

Затвори

Skoda Octavia

2.036,00 ден
  • EUR: €33.15
  • CHF: CHF38.68
  • USD: $40.72
  • AUD: $52.94

Број на седишта: 5 Број на врати: 5 Менувач: Мануелен Гориво: Дизел Волумен на мотор: 1600 cm3 Потрошувачка: 4,5/100 Багаж