При изнајмувањето на возилото, се склучува договор помеѓу нас и изнајмувачот на возилото, за кој договор важат Општите одредби и Услови.

Да, доколку името на вториот возач е запишано во договорот за наем.

“Еуро Скала” Струмица, на своите клиенти им овозможува 24 часовна техничка и патна помош. Во случај на дефект или штета на возилото, јавете се мобилниот тел.078-214-311.

Не, седиштата не е дозволено да се вадат од возилото.

Сите возила на “Еуро Скала” мора да се користат на нормални патишта. Не е дозволено возилата да се користат на нерамен терен.

Возачот мора да поседува валидна возачка дозвола. Возачот мора да има возачко искуство од минимум 2 (две) години. Минимум потребна возраст на возачот е 21 до 25 години, во зависност од избраната класа – група на возило.

Доколку задоцните со враќање на возилото, потребно е да контактирате со локацијата каде што сте го изнајмиле возилото. За задоцнето враќање повеќе од 2 часа, ќе морате да платите уште еден ден за изнајмување.

При склучување на договорот, наемникот остава депозит. При враќање на возилото, депозитот се враќа откога од него ќе се одбие сумата за евентуални штети, еветуални делови кои недостигаат од возилото или недостиг на гориво во резервоарот. Доколку не постојат недостатоци, депозитот се враќа во целост.

Кога наемникот сака да го продолжи наемот, мора да ја извести компанијата “Еуро Скала” Струмица, минимум 1 ден порано. Доколку не го стори тоа, ќе се смета дека противправно го присвоил возилото и “Еуро Скала” ке го пријави во полиција.