КОНТАКТ

ПОСЕТЕТЕ НЕ
ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ

Братство Единство бр.1/1-1
Струмица 2400, МК

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

+389 78 214-311
contact@rentacarskala.mk
Бесплатна достава
на Ваша адреса.
+389 34 609-311
https://rentacarskala.mk
24 часовна техничка
и патна помош
Братство Единство бр.1/1-1
Струмица, Р.Македонија
Секогаш таму
каде сте Вие.

КОНТАКТ ФОРМА