БЛАГОДАРИМЕ НА ПОСЕТАТА

Секогаш таму каде сте Вие.

Наша цел е да Ви обезбедиме оптимално решение кое максимално ќе се исполни, а многу често и ќе ги надмине вашите очекувања.

Накратко за нас

Потребите на нашите клиенти ги одредуваат нашите услуги. Ние сме пријателски и активни слушатели и одговараме на специјалните желби на секој од нашите клиенти.

Еуро Скала од Струмица е “Rent A Car” компанија, односно компанија за изнајмување на возила, која нуди одличен избор на најразновидни возила. Нашата работна политика е да ги исполниме сите Ваши желби, кога е во прашање изнајмување на возило. Доаѓаме на Ваша адреса при предавање и при вракање на автомобилот.

Ја скративме процедурата на изнајмување, која порано беше потребна при изнајмувањето и ја направивме полесна.

Едноставно сакаме сите наши услуги да ги прилагодиме на сите.

Нудиме висок квалитет на услуги, кои вклучуваат добро обучени вработени и одлично одржувани возила. Сите наши возила се опремени со клима уред, ABS сопирачки, воздушни перничиња и радио со ЦД.

Ваше е да не контактирате и пренесете вашите желби, а ние ќе се потрудиме да Ви обезбедиме оптимално решение, кое максимално ке се исполни , а многу често и ќе ги надмине Вашите очекувања.

СЕКОГАШ ТАМУ КАДЕ СТЕ ВИЕ!

РАСПОЛАГАМЕ СО

ХЕЏБЕК

16
ВОЗИЛА

ТЕРЕНЕЦ-SUV

5
ВОЗИЛА

ЛИМУЗИНА

4
ВОЗИЛА

МАЛИ ГРАДСКИ

2
ВОЗИЛА

КАРАВАН

3
ВОЗИЛА

КАБРИОЛЕТ

1
ВОЗИЛА

КОНТАКТ

Контактирајте не во секое време преку многуте наши начини за контакт, а ние сме тука да одговориме на сите Ваши желби.

АДРЕСА

ул.Братство Единство бр.1/1-1

ТЕЛЕФОН

+389 34 609-311

МОБИЛЕН

+389 78 214-311

Е-ПОШТА

contact@rentacarskala.mk