ШКОДА РАПИД СПЕЈСБЕК 1.6 ТДИ комплетно опремен со навигација(2016 год)

5
Да
Мануелен
2
4,5/100

Мерцедес А 170 ЦДИ 1.7

5
Да
Мануелен
1
4,5/100